Nike

Het huwelijk tussen Bram en Saar gaat al een tijdje niet meer echt jofel en Saar zoekt vertroosting in de armen van Moos, Bram’s beste vriend. Op een kwade dag komt Bram vroeger thuis dan anders. In de slaapkamer treft hij zijn vrouw in bed met naast haar een grote bobbel onder de dekens en naast het bed een paar enorme schuiten van sportschoenen maatje 46. Woedend snauwt hij tegen zijn vrouw: “Van wie zijn die schoenen!?” Een timide stemmetje piept van onder de dekens: “Nike…”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: