Dirk Scheringa

Het faillissement van DSB draait volledig om de persoon Dirk Scheringa, zo wordt het steeds duidelijker neergezet. Afgelopen dagen werd de man door velen als aandoenlijke antiheld neergezet, vooral door zijn sporters en medewerkers op de bank, vandaag door een redacteur van Quote 500 en een psychiater of all people als een sluwe geldwolf die ‘nog wel ergens een potje heeft staan’ en iedereen behalve zichzelf grof beschuldigt, ‘een vechter, geen gebroken man’. En de redacteur toonde daarbij een pagina uit vermoedelijke boekhoudgegevens van Scheringa, ingezoemd op de post ‘Dirk Scheringa Antilles’. Voorspelbare grap of waarheid, we weten het (nog) niet.

D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: