DSB toch niet failliet

DSB mag van de rechter alsnog een koper zoeken en daarmee is het faillissement opgeschort. Eigenlijk wel een goede zaak. Immers bij andere banken is ook genoegOntblote tanden mis en DSB heeft pech gehad met veel negatieve publiciteit, dat terwijl de bank in beginsel liquide en solvabel genoeg is. Of was.

Ander punt van ergernis:

Wie vijfenvijftig jaar oud is, mag met 65 jaar stoppen met werken, alle anderen moeten tot 67 doorwerken… en dat gaat pas in rond 2026. Laf en discriminerend. Ook leeftijdsdiscriminatie is discriminatie. Wat zou ik wel goed vinden? Iedereen dan doorwerken tot 67, behalve degenen die kunnen aantonen dit niet vol te houden. Of beter nog: AOW nog steeds vanaf 65 laten ingaan, maar iedereen meer keuzevrijheid gunnen omtrent de leeftijd boven 65 waarop men wil stoppen. Genoeg mensen willen immers helemaal niet verplicht stoppen met 65.

D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: