DSB-bank failliet

Vanavond luisteren wat er aan de hand is. Overigens is die bank al jaren middelpunt van schandalen, dus heel vreemd is het nieuws niet. Blij dat ik er geen rekening heb, zei ze lekker egocentrischOpen mond

Er wordt nu geroepen om het hoofd van de brenger van het slechte nieuws over DSB: Pieter Lakeman. Oftewel het lynchen van de slechtnieuws-courier. Alsof dat wat oplost. Pieter Lakeman was aangesteld door klanten van DSB om misstanden rond in eigen zak gestoken hypotheekaflossingen ea uit te zoeken en is daarbij op een beerput gestoten. Had hij dat moeten verzwijgen? Natuurlijk niet, dat zou pas echt een economisch delict geweest zijn. DSB was linksom of rechtsom ten dode opgeschreven.

Wat wordt het volgende bankfaillissement?
Ik zeg Rabobank: nog zo’n bank die verstrikt zit in een zelfgecreëerd moeras van in eigen zak gestoken hypotheekaflossingen, verzekeringspremies en nog meer. Alleen zal de Nederlandse overheid zo’n grote bank dan overnemen.

D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: