Stinkdieren ea

Kun jij de stinkdieren verjagen?

Een Belg, een Marokkaan en een Nederlander kregen een opdracht: wie van jullie kan het langste in een hok vol stinkdieren blijven? Eerst ging de Belg naar binnen. Na twee seconden was hij reeds gevlucht. Toen ging de Belg naar binnen. Hij hield het iets langer vol: na drie seconden was ook hij gevlucht. Toen ging de Nederlander naar binnen. Na vier seconden kwamen de vele stinkdieren allemaal hardhollend naar buiten.

Drie pinguïns

De eigenaar van een pompstation had drie pinguïns die hem altijd hielpen in de zaak. Er kwam op een dag een man tanken en die zei: ‘Waarom breng je ze niet naar Artis?’ ‘Zal ik doen’ antwoordde de eigenaar van het pompstation. Een week later kwam dezelfde man weer pompen en hij werd alweer door de drie pinguïns geholpen. ‘Waarom heb je ze niet naar Artis gebracht?’ vroeg hij aan de eigenaar. ‘Daar zijn we geweest, volgende week gaan we naar Beekse Bergen’…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.